Betegvizsgálat

Orvosaink kizárólag vállbetegeket, vállsérülteket vizsgálnak!

Hiszünk abban, hogy az orvos-beteg találkozások száma csökkenthető, legtöbbször 1 találkozás elég a diagnózis felállításához! Ehhez nincs is másra szükségünk, mint a betegvizsgálatra és megfelelő röntgen felvételre!

Mivel rendelőnkben röntgen gép nem áll rendelkezésre ezért partner cégeinket ajánljuk a felvételek elkészítéséhez még az első vizsgálatot megelőzően!

https://budaorsmed.hu/kapcsolat

http://www.budairc.hu/idopontkeres

 

Röntgen felvétel:

Legtöbbször 2 felvétel elégséges: AP kirotációban, Axialis, de a pontosabb diagnózishoz néha szükséges még AP berotációban és Y felvétel

 

Betegvizsgálat:

Új betegeink vizsgálatára 20 perc áll rendelkezésre ami tartalmazza az előzmények kiderítését,  a speciális vizsgálatot és szükség esetén a vállízületi Uh vizsgálatot is. A vizsgálat végén a beteg megkapja a pontos tájékoztatást a betegségéről, ahol megválaszthatja a terápiát.

Láthatóan a vizsgálat ideje szoros ezért kérjük betegeinket akik mindkét vállukat meg szeretnék vizsgáltatni 2 időpontot foglaljanak.

Szükséges lehet még CT (fiatal betegek vállficama esetén, vagy törések után esetleg vállprotézisek előtt) vagy MR vizsgálat (szakadások pontos megítélésére). Ezekben az esetekben a vizsgálat során javasoljuk, ajánljuk (esetek max 20%-ában szükséges):

http://margitmedical.hu/kapcsolat/